20 Mart 2015 Cuma

İLAHİ ADALET SADECE VEKİLLERE ÇARPIYOR!..

  
   Zavallı gariban vekiller, açlıkla cebelleşirken, yoksullukla mücadele ederken, kursaklarından iki lokma ekmek geçmezken, asgari ücretin 15 misli ile yaşam mücadelesi verirken, bugün yaşadılar!.. Çok şükür artık ailelerine de zeval gelmeyecek!..
   Maaşların artırılmasını da öngören milletvekillerinin özlük hakları ile ilgili yasa, Komisyondan geçti... İktidarı, muhalefeti hepsinin eller havada, güle oynaya geçirdiler yasayı!.. Eh, ağlayacak halleri de yoktu değil mi?! Vallahi bu akşam onların gecesi... Bugün akşam saatlerinde Komisyondan geçti, kısmetse 1 hafta içinde de Meclis’ten geçer, iş biter... Milletvekillerinin hayatı garanti altındayken, bu yasa ile birlikte sülalesi garantiye girdi birden!.. Ülkemdeki kanunların gözünü seveyim ben!.. İlahi adalet sadece Meclis’tekilere çarpıyor, vatandaşım ise habire çarpılıyor!.. Bizim ülkemiz dışındaki ülkelerin vekilleri sadece görevleri süresinde belli haklardan yararlanırken, bizim vekiller ise kendilerini ömür boyu garanti altına alıyor!.. Kendileri de yetmiyor, karısını, çoluğunu, çocuğunu da garantiye sokuyor!.. Yetmez sayın vekiller yetmez, 7 kuşak sülalenizi de alın garanti altına ki, sade vatandaşım da bilsin işini!.. 7 ceddinizi garanti altına alacak maaşlarınızın; darphanede size özel para basılmadığına göre, vatandaşımın ödediği vergiler, kesilen cezalar ve o da yetmezse satılan karış karış topraklarımızdan karşılanacağı aşikâr!..
   Ağlarsa vatandaşım ağlar, gerisi yalan ağlar!.. Bu gece gelmiş geçmiş tüm milletvekilleri ve aileleri de tef çalıp oynar!.. Eğlenceniz bol olsun... Unutmayın ki; bir gün, binlerce şehit kanıyla sulanmış aziz vatanımızın; bütün gelirleri peşkeş çekilmiş ve her köşesi satılmaya başlamışsa, bunda sizin de katkınız azımsanmayacak kadardır!.. Çünkü; gelmiş, geçmiş ve gelecek vekillerin maaşlarını karşılamaya ne dağ yetişir ne de toprak!.. Saygılarımla... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder