7 Mart 2015 Cumartesi

BALİCİLER AMPULLERİ PATLATIYOR, ONDAN SONRA DA GOGOLANIYOR!..


   Keşan’da asayiş berkemal değil mi? Berkemal canım berkemal!.. Herkes evine huzurlu gidiyor, kimse sarkıntılık etmiyor, saldırmıyor, sataşmıyor... Hele hele metruk evlerin bulunduğu sokakları yine hiç sormayın... Sokak lambaları patlatılıyor, baliciler cirit atıyor, yoldan geçmeye cesaret eden her türlü canlıya saldırıyor... Kim sorarsa Keşan’ımızda asayiş berkemal!.. Bazı sokaklarda vatandaşımız kendi kendine sıkı yönetim ilan ediyor, sokağa çıkma yasağı koyuyor ve hava karardıktan sonra evinden dışarı adım atamıyor... Kim sorarsa Keşan’ımızda asayiş berkemal, berkemal!.. Metruk binaların bulunduğu sokaklarda vatandaş tedirgin yaşıyor, metruk binaların içinde düzenek kaynıyor, ipini koparan huysuzlar buralarda yuvalanıyor, bali çekiyor, esrar içiyor, bu durumdan habersiz olan bir vatandaşım da tesadüf buradan geçerse saldırıya uğruyor... Kim sorarsa Keşan’ımızda asayiş berkemal, berkemal, berkemal!.. Gelin de siz bunu metruk binaların çevresinde evi olan, metruk binaların bulunduğu sokaklardan geçen vatandaşıma sorun da, alın cevabınızı en âlâsından!..
   Evet, sevgili hemşehrilerim... Keşan’daki metruk binaların verdiği huzursuzluk sık sık gündeme gelmiş, vatandaşımız yaşadığı sıkıntıları dile getirmiştir... Ama her ne hikmetse o metruk binalar için kalıcı bir çözüm bulunamamıştır... Daha doğrusu bulunmak istenmemiştir... Yoksa elinde delil varken, birçok vatandaşımız tarafından dilekçelerle dahi ilgililerine başvuru yapılmışken, bu durum rapor halinde yetkili mercilere sunulup, çözüm getirilemez miydi? Tabii ki getirilebilirdi... Ama iş yapacak ‘adam’ lazım başımıza... İşi başından savacak değil!..
   Keşanlı bir vatandaş olarak ilgililerine yeniden sesleniyorum: Büyük Cami Mahallesi Hersekzade Ahmet Paşa Sokak (Güneş Ekmek Fırını aşağısındaki ara sokak)’taki vatandaşımızın tedirginliği artmış... Hava karardıktan sonra evlerinden çıkamaz olmuşlar... Üstelik baliciler, işlerini rahat görebilmek için sokak lambalarındaki ampulleri patlatıp, karartma yapmaya başlamışlar... Eğer yoldan geçen biri varsa, saldırıyor, hatta gasp da yapıyorlarmış... Sadece bu sokak için geçerli değil tabii ki, metruk binaların bulunduğu bütün sokaklarda yaşanıyormuş benzer durum... O nedenle dileğimiz, vatandaşımızın huzur ve güveninin geri verilmesidir... Bu metruk binaların yarattığı olumsuzluklara kalıcı çözüm bulun ve vatandaşımızın güvenliğini sağlayın... Ortalığa çıkıp da, ‘Keşan’da asayiş berkemal, berkemal’ deyip, hava atmayın!.. Çünkü havanızı söndüren gogoculardan, ortalıkta oldukça fazla var!..  Saygılarımla...


1 yorum: