2 Ocak 2015 Cuma

BU DUADAN NASİBİNİ ALACAKLAR İÇİN: EL FATİHA!


   Ey yüce Allah’ım sen nelere kadirsin... Bu mübarek gecede, ellerimi sana açtım, dualarımı ülkem ve yaşadığım ilçem adına ediyorum Yarabbim...
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine; sen ülkemizi yolsuzluklardan, ilçemizi de yolsuzlardan koru Yarabbi!
   Yarabbi, ayakkabı kutuları içindeki dolarları, dolarları sayan makineleri, kutu ve makineleri evlerinde saklayıp da aklanan hırsızları sen bildiğin gibi eyle Yarabbi!..
Yüce Rabbim... Bu mübarek gecede, fakir fukaranın, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yiyenleri ve onları açlıkla terbiye edenleri sen de vicdanlarıyla terbiye eyle Yarabbi!..
Yarabbim... Vatandaşı açken, işsizken, sefalet içinde yaşarken, Ak saraylarda sefa sürenleri bildiğin gibi yap Yarabbi!..
   Yüce Yarabbim... Vatandaşı kömür ve erzak yardımıyla yaşamaya mahkum edenlere, sen de odunla ısınmayı ve bol bol makarna yemeyi ihsan eyle Yarabbi!..
   Yarabbim... Mevlit Kandili hürmetine, bu mübarek gecede, ülkemize yeniden adalet gelmesini sağla ve adaletin içine edenleri sandığa gömmeyi kısmet eyle Yarabbi!..
Yine yüce Yarabbim, sen ilçemizdeki haksızlıklara, hırsızlıklara, yandaşçılıklara son ver ve ilçemizi yönetecek aklı başında idareciler nasip eyle Yarabbi!..
    Yarabbi, Keşan’ımızın yollarındaki çukurları doldurmak için asfalt, Belediye işçilerinin maaşlarını ödemek için para, idarecilerin kendini toplaması için de akıl gönder Yarabbi!..
   Mübarek Mevlit Kandili gecesinde; ülkemizdeki işsiz, gariban, fakir fukarayı koru onlara aş ihsan eyle, ilçemizde ki işsiz, gariban, fakir fukarayı da koruyup gözetirken, işten çıkarılan ve maaşlarını alamayan işçileri bu hale düşürenleri bildiğin gibi eyle Yarabbi! Yine yeni yıla girmeye saatler kala işlerinden edilen, Belediyenin kapısı önüne konulan ve yeni yıla gözü yaşlı giren Belediye işçilerinin yeniden işlerine dönmelerini nasip eyle, onların işinden edilmelerine vesile olanları da vicdanlarıyla sorgula Yarabbi!..
   Hem ülkemizde hem ilçemizdeki yöneticilerin, idarecilerin, bürokratların gözlerini doyur ki, kul hakkı yedirme Yarabbi!
   Ey yüce Allah’ım... Mübarek olan bu gecede, kul hakkı yiyen, yolsuzluk yapan, fakir fukarayı ağlatan, ülkemiz ve ilçemiz adına kişisel çıkarlarını gözetip ülkemizin ve ilçemizin geleceğini hiçe sayanlara; rüyalarında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadelesini göster ki, tüyleri diken diken olsun, karabasanlar bassın ve akılları başlarına gelsin Yarabbi!.. Bu rüya ve duadan nasibini alacaklar için; El Fatiha!.. Amin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder