23 Ocak 2015 Cuma

BELEDİYE İŞÇİLERİNİN HAYIRLARI KABUL OLSUN!..


   Keşan Belediye işçisi olan ya da daha önce bu görevde bulunan ve maaşını alamayan veya alamadan işten çıkarılan tüm işçi kardeşlerimizin, ağabeylerimizin ve ablalarımızın hayırları kabul olsun!.. Size alın terinizi çok gören, emeğinizi vermeyen Keşan Belediyesi yöneticileri, dün 500 çocuğu sevindirmiş!.. Meğer bugüne kadar sizlere maaşlarınızı vermemelerinin bir sebebi varmış!.. O da karne gününde 500 çocuğa pabuç almakmış!.. Bir de yeni Pazar yeri inşaatı tamamlandığında, içine sinema yapıldığında, film gösterilmeye başlandığında öğrencilere bedavadan film izletilecekmiş!.. Birde Edirne’ye sinema izlemeye giden öğrencilerin otobüs ücretini ve sinema biletlerini karşılayacakmış... Vallah Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan, İnönü İlköğretim Okulu’ndaki hediye dağıtım töreninde yaptığı konuşmada aynen şöyle demiş: “Okulunuzun hemen karşısındaki Belediye ve AVM binasında 5 adet cep sineması bulunuyor. Binamız bitince sizlere burada karne hediyesi olarak film izletmek isterim. Ayrıca Müdür Bey sizi Edirne’ye sinemaya götürecek, ben otobüs ve biletleri halledeceğim.”
   Gerçi -halledeceğim- derken tam olarak ne kastettiğini de anlamadım... Acaba kendi cebinden mi yoksa belediyenin kesesinden mi bahsediyor çözemedim!.. Eğer belediyenin kasasını kastediyorsa, bir hayır daha işlediniz demektir işçi kardeşlerimiz!..
   Ne güzel değil mi, belediyemiz eliyle ihtiyaç sahiplerine yardım yapılması, çocukların sevindirilmesi, fakir-fukaranın gözetilmesi, hayır işlenmesi... Kim buna karşı çıkabilir ya da -hayır- diyebilir... Tabii ki herkes -destek- verir... Ancak; kendi işçisi açken, emeğini karşılığı verilmezken, maaşlarını alamadan kapı önüne koyulurken, elleri sevindiren -sosyal demokrat- değildir!.. Keşan Belediyesi’nde 2 bin TL ve üzeri maaşla çalışan işçiler günü geldiğinde maaşını takır takır alırken, asgari ücretle çalışan işçisine aylarca maaş ödemeyen bir belediye -adaletli- değildir!.. Hele hele işçisi ağlarken, gazetelere çıkıp elinde ayakkabı kutuları(!) ile poz veren Belediye yöneticileri hiç ama hiç -bizden- değildir!.. Saygılarımla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder