28 Şubat 2015 Cumartesi

SAYIN MÜEZZİNOĞLU... BİR KURDELE KADAR HATIRI YOK MUYDU ŞEHİDİMİZİN!


  Keşanlı hemşehrimiz Piyade Er Akın Buluş... 26 Şubat 2015 Perşembe günü, Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi Gökay Hudut Tabur Komutanlığı’na bağlı Şehit Fehmi Altınordu Hudut Bölük Komutanlığı’nda şehit oldu...  Şehidimiz dün (28 Şubat 2015 Cumartesi), düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı... Binlerce kişi katıldı şehidimizin törenine... Tanıyan tanımayan, Keşanlı olan Keşanlı olmayan birçok vatandaşımız uğurladı şehidimizi son yolculuğuna... ‘Ateş düştüğü yeri yakar’ derler, doğrudur... Şehit er Akın Buluş’un hanesine ateş düştü... Annesi, babası, kardeşleri yandı... Evlat acısı, kardeş acısı yaktı onları... Ancak binlerce vatandaşımız da bu acılı gününde yalnız bırakmadı şehidimizin ailesini... Onlar kadar yanmasalar da yürekleri dağlandı... Gencecik bir fidan göçüp gitmişti kör bir kurşuna hedef olup dünya aleminden... Bu öyle bir gidişti ki, bir daha dönüşü olmayacaktı... Nurlar içinde yat şehit kardeşimiz... Hepimizin başı sağolsun!..
   Lakin, Sağlık Bakanımız ve Edirne’nin İktidar Partili Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu aradı gözlerim dün törende... ‘Bulunmalıydı’ diye düşündüm... Törene katılamaması için ne gibi önemli bir mazereti olabilirdi... Şehidimizin ölüm haberinin 3. günü olan dün töreni düzenlenerek, son yolculuğuna uğurlandı... Bir programı olsa dahi iptal edebilme olasılığı vardı... Dünyanın öbür ucunda olsa, 3 günde varırdı!.. 50 ila 100 kişinin katılımı ile yapılan açılış törenlerine katılmak üzere Keşan’a kadar teşrif edebilen Sayın Bakanımızın, ne gibi bir mazereti oldu da bu törene katılamadı... Bir kurdele kadar hatırı yok muydu şehidimizin!..
   Ruhun şad olsun şehidimiz... Kırmızı kurdelenin kesildiği açılış törenlerinde taş çatlasın 100 kişi oluyor ama senin kırmızı beyaz Türk Bayrağına sarılı tabutun içindeki ölümsüz bedenin, binlerce kişinin arasında son yolculuğuna uğurlandı... Kırmızı beyaz kurdeleyi herkes keser de, kırmızı beyaz Türk Bayrağına sarılı tabut içinde uğurlanmak her Türk gencine nasip olmaz!.. Neyse, benimkisi sadece küçük bir sitemkârlıktı Sayın Bakanımıza... Yoksa... Sağlık Bakanımız Müezzinoğlu’nun yokluğu değil, gencecik bir filizin şehit olması yüreklerimizi dağladı... Saygılarımla...








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder