5 Şubat 2015 Perşembe

BİRKAÇ METRE İP TEDARİK EDİN DE, TÜRK BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMA ZAHMETİNE GİRİN!


    Bizim Keşan işte be yaa!.. 1 hafta uzak kalsan ne olacak, 1 ay uzak kalsan ne olacak... İlgilileri aksayan işlere kuş mu konduracak!.. Yok vallahi ne me lazım... Nazar değer, bizim Keşan’da işler düzene girer!..
   Şöyle bir haftalık gündemi kolaçan edeyim dedim, CHP İlçe Başkanı Sayın Erdoğan Gümülcineli’nin açıklamasıyla birden yıkıla geldim!.. Sayın Gümülcineli atar yapmış, AKP İçe Başkanı Sayın Mustafa Mercan’ın CHP Edirne Milletvekili Sayın Kemal Değirmendereli’nin açıklamasına karşı bir cevap vermesini eleştirmiş... Durmuş durmuş turnayı gözünden vurmuş!... Hani, aylardır sessizliğini koruyan CHP İlçe Yönetimi’nin sesini yükseltmesi gereken, cevap vermesi gereken onca konu gündeme gelmiş ve sessizliğini korumuşken, buna karşılık CHP İlçe Yönetimi’nin cevap vermesi gereken konulara kendi partilerinden seçilen ancak tüm Keşan halkının Belediye Başkanı olan Sayın Mehmet Özcan cevap verirken ortalarda görünmeyen Gümülcineli, acep Değirmendereli’nin açıklamasına neden Mercan’ın cevap vermesine gücenmiş!.. Bu çatışmanın devamında, AKP’liler ile CHP’liler arasında başka bir münakaşa başlamış... O birine saldırmış, biri ötekine vurmuş... Anlayacağınız iktidar ile muhalefet arasında soğuk rüzgarlar esmiş... Ha Keşan’da da kuvvetli lodos hakimmiş!.. Anladım ki kuvvetli lodosun etkisi, bizim siyasileri tetiklemiş!.. Şimdi birazda ben estireyim dedim!.. Ama benimkisi lodos değil, kuvvetli poyraz olacak bilesiniz!..
   Bu sabah saatlerinde bir vatandaşım ulaştı bana... Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nın şeref tribünündeki Türk bayrağının yaklaşık 1 hafta önce ipinin kopması nedeniyle dalgalanmadığını söyledi... ‘Bir haftadır kopan ipi değiştirip, Türk bayrağımızı dalgalandıramadılar mı yani’ dedim, ‘He ya abla öyle oldu’ diye cevap verdi... Vallahi pes doğrusu... Yeyin bakalım birbirinizi, Türk bayrağımızın dalgalanıp dalgalanmadığından haberiniz var mı ki... Hiç mi Keşan’da neler olup neler biter haberdar olmazsınız, acep siz seçilmişler ne işlerle ilgilenirsiniz... Keşan yansa, acaba kül olunca mı müdahale edeceksiniz? Biraz şöyle bir gezinin de neler olup bitiyor, ne aksaklıklar var görün ve müdahale edin... Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nın şeref tribünündeki Türk bayrağının dalgalanmaması hiç mi umurunuzda değil söyleyin de bilelim... Ülkemizin bilmem hangi köşesindeki bayrağımıza zarar gelse nasıl da hiddetlenirsiniz... Bayrak Tepe’de dikili olan Türk bayrağımız aylarca yırtık dalgalandı, bir vatandaşımızın farketmesi ve dile getirilmesinin ardından yenisiyle değiştirildi... Umarım bu dile getirilişten sonra birkaç metre ip tedarik eder de Türk bayrağımızı dalgalandırma zahmetine girersiniz!.. Saygılarımla...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder