26 Kasım 2014 Çarşamba

KEŞAN’DAKİ OTOPARK SORUNU ÇÖZÜMLENMİŞ!..



   Hay Allah, Keşan’daki otopark sorunu yavaş yavaş çözümlenmeye başlamış!.. Sağolsun vatandaşımın gözünden de hiçbir şey kaçmıyor!.. Bugün Kundurucular Caddesi’ndeki araç parklarını fotoğraflayan vatandaşım, bana haber yollamış... ‘Neşe Hanım, sağolsun Belediyemizin katkıları, ilgili birimlerin de desteğiyle Keşan’daki otopark sorunu yavaç yavaş çözümlenmeye başladı!’ demiş... Eh ne diyeyim; gözümüz aydın o zaman!..
   Hani Belediyemizin yeni projesi de hayata geçip, birkaç caddemiz daha trafiğe kapandı mıydı, kökten halledeceğiz demektir otopark sorununu!..
Herkes gider Mersin’e, biz gideriz tersine... Tabiri caiz ise, bu terim tam oturdu ilçemizdeki yönetime!.. Aman siz de be... Daha ne istiyorsunuz? Caddeyi trafiğe kapatmışız... Araçları da sağlı sollu park etmişiz... Trafik akışı var mı? Yok... Uslu uslu duruyor işte araçlar birer köşede!..
   Kimseye zararı olsa, ilgililerinin uykusu kaçsa, Keşan’da neler olup bitiyor diye bir göz atsa, elbet görecekler amma... Kış geldi Keşan’a... İdareciler yattı kış uykusuna!.. Gelecek bahara kadar her şey mübah!..

   Trafiğe kapalı olan yola araç da park ederiz, motosikletlerle ralli de yaparız, yayayı da kaçırtırız!.. Sonra da çıkar göğsümüzü gere gere projelerimizi anlatırız, vatandaştan oy isteriz, istediğimizi alırız ve Keşan’ı da tepe tepe kullanırız!.. Tepin bakalım!.. Bir gün bir başmışsınız ki, tepelenmişsiniz!.. Tepelenene kadar, Keşan’ı tepe tepe yönetmeniz dileğiyle... Saygılarımla... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder