10 Kasım 2014 Pazartesi

BUGÜN ERDOĞAN’IN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLMUŞTU!..

   Bugün 10 Kasım... Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 76. yıldönümü... Saat 09.05’te siren sesiyle birlikte ülke genelinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu Atamız için... Genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla, kadınıyla, erkeğiyle... Her ilde, ilçede, belde ve köylerde törenler düzenlendi Yüce Önderimizin anısına... Onbinler Anıtkabir’de buluştu yine Atamızı anmak üzere... Bütün televizyon kanallarında anma töreni gösterildi canlı olarak... Sosyal paylaşım sitelerinde de Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anma mesajları paylaşıldı gün boyunca... Türk halkı bir bütün olarak Atatürk’e kenetlenmişti... Ben ise televizyona kilitlenmiş ve Anıtkabir’de düzenlenen Anma Töreni’ni pür dikkat izliyordum... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da idi gözlerim... Tam törene yakışır, ciddi, üzgün ve saygın bir ifade sergilemişti Sayın Erdoğan... Ama bütün bu ciddi, üzgün ve saygın ifadesinden sıyrılan öfke de gözler önündeydi... Kaşları çatık ve tören alanındaki kalabalığı görmek istemiyordu sanki... Çünkü hiçbiri para ya da bir amaç uğruna toplanmamıştı orada... Hepsi Atatürksever ve yurtsever vatandaşlardı... Hiç kimse onları oraya zorla getirmemişti... Hiçbiri dünya gözüyle görmemişti belki Atasını ama minnettardı kendisine... Bugünkü özgürlüklerini, haklarını, egemenliklerini Onun sayesinde kazanmışlardı... İşte bütün bunları hissetmek Erdoğan’ın tüylerini diken diken etmişti... Atatürkseverler, yurtseverler böyle hissettirmişti Cumhurbaşkanı Erdoğan’a...
    Evet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan... Kendine Ak Saraylar yaptırsan da, yeni bir Türkiye yaratmaya çalışsan da, Türk halkı geçmişini hiçbir zaman unutmayacak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e her zaman minnettar kalacak, saygıyla, sevgiyle anacaktır... Sen de o tüylerin için tutkal al da, yapıştırırsın bir tarafına!..
   Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle anıyor, saygıyla eğiliyorum!.. Ne mutlu Türküm, ne mutlu Atatürkçüyüm diyene!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder