21 Aralık 2012 Cuma

KIYAMET GECESİNE DAVET!- köşe yazımın tam metni

Evet… Sevgili hemşehrilerim… Bugün 21 Aralık… Maya Takvimine göre beklenen gün geldi… Hatta Mayalar yaptıkları son açıklamada kıyametin saatini bile verdi! Onların takvime göre bugün saatler 14.27’yi gösterdiğinde kıyamet kopacak!
Hazır böyle saatli(!) bir kıyamet varken, Keşan’a özel bir kıyamet programı hazırlamak da bana düşer!
Çok sevgili hemşehrilerim... Bugün saatler 12.00’yi gösterdiğinde sizleri Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanmaya davet ediyorum... Sonrası mı; işte Keşan’ın ‘kıyamet’ programı...
Saat 12.00’de Keşan’ın yerel sanatçıları tarafından Meydan’da konser verilecek, konserin ardından ağzımız tatlansın diye lokum dağıtılacak!
Meydan’da toplananlar tarafından halay çekilmesinin ardından bir süre müzik eşliğinde oynanacak!
13.00-13.30 saatleri arasında Meydan’da toplananlar birbirleriyle helalleşecek, 13.30-14.15 saatleri arasında ise toplu halde yemek yenilecek, dualar edilecek…
14.15’te kıyamet programının sürpriz konukları Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alacak! Keşan’da bulunan 72 adet içkili eğlence mekânlarında bulunan huriler, toplu gösteri yapacak! Meydan’da bu nedenledir ki bir izdiham yaşanacak! Erkekler kadeh kaldırırken, kadınlar taşlama yapacak!
Çok sayıda emniyet ve jandarma ekiplerinin görev aldığı saatlerde, ne sözlü uyarıya ne copa ne de tazyikli suya kulak asılacak!
Meydan’da sahne alan huriler, saat 14.27’yi gösterdiğinde, yapılan havai fişek gösterisi ile birlikte eşlerini bulacak! İşte o anda kıyamet kopacak! Eşlerinin kucağında hurileri gören kadınlar çıngar çıkaracak! Meydan’da silahlar konuşacak! Havanın kararmasıyla birlikte Meydan’da çok sayıda mahkeme salonu oluşturulacak, yargı heyeti yerini alacak, sanıkların davaları başlayacak… En çok boşanma davalarının görüldüğü mahkeme salonlarında, saat 05.30 itibarı ile bütün davalar karara bağlanmış olacak… Kıyamet de saat 06.00’da sonlanacak ve sorgu suale geçilecek… Sorular ise şöyle gelecek…
1)   Günde kaç litre alkol tükettiniz, markalarını sıralayınız?
2)   Bugüne kadar kaç huri ile birlikte oldunuz, kaçını nikâhınıza aldınız?
3)   Kazandığınızın fitre(!) olarak kaçta kaçını hurilere bağışladınız?
4)   Bildiğiniz 3 meyhane şarkısını okuyunuz?
5)   Alkolün yanında tercih edeceğiniz birinci sıradaki meze hangisidir?
Soruların cevaplanmasıyla birlikte sırat köprüsü önünde toplanılacak… Sarışın, esmer ve kumral huriler sırat köprüsünde yol gösterecek… Parası olan köprü yolculuğunu bitirecek, olmayanlar ateşe düşecek!
Bu g.t korkusu size yanılmazsam 100 yıl yeter Kalın sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder