10 Aralık 2012 Pazartesi

DUAM TREDAŞ YETKİLİLERİNE OLURDU!- Merve Deniz Ünlü'nün köşe yazısının tam metni...

Sahibi olduğum Keşan’ın Neşe’si gazetesinin bugünkü manşeti, gördüğünüz üzere; TREDAŞ’ın vatandaşa yeten gücü cemaate yetmedi…
Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki; burada hedef cemaat değil, kurum yetkilileridir. Tabi ki her Türk ve Müslüman bir vatandaş gibi ben de, camilerimizin her ne pahasına olursa olsun karanlıkta kalmasını ve ibadetin engellenmesini istemem. Ancak burada yapılan uygulama farklıdır. Faturaları ödenmediği için caminin enerjisini kesen TREDAŞ görevlileri, yine faturalar ödenmediği halde kendilerine göre kural ve kaidelerini çiğneyerek, yeniden enerji vermiştir.
Aynı mağduriyeti sıradan bir vatandaş yaşamış olsaydı, acaba TREDAŞ görevlileri benzer yaklaşımda bulanacaklar mıydı? Tabii ki; hayır. Çünkü binlerce vatandaş benzer durumla karşılaşmış ancak hiçbirinin gözünün yaşına bakılmadan karanlığa mâhkum edilmiştir ve edilecektir de… Ve belki de, Aşağı Zaferiye Mahallesi Camisi’nde yaşanan durumun benzeri, o gün, o camiye namaz kılmak için giden bir vatandaşın da hanesinde başına gelmişti.
Peki camiye ibadet için giden bir vatandaş yaşanan bu duruma şahit olduğunda ve kendi hanesinde yaşadığıyla karşılaştırdığında ne düşünür sizce?
Ben olsam mı? Namaz sonundaki duamın tümü TREDAŞ yetkililerine olurdu!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder