31 Ekim 2014 Cuma

KEŞAN HALKI GAZ VERENLERİN GAZINA GELMEDİ!..

    Yarından itibaren geri sayım başlıyor... Kasım ayına giriyoruz ve doğal gaz abone başvuru süresi bu ayın sonunda bitecek... 4 bin 500 aboneye ulaştık, ulaştık... Lakin ulaşamazsak, Keşan’a doğal gaz getirilme hayalleri de sone eriyor... Şimdiden gözümüz aydın!.. Doğal gazı getireceğiz diye -gaza!- gelmedik ve 335 TL’lerimizi heba etmedik... Çünkü doğal gazın Keşan’a gelmesi ve hava kirliliğine çözüm bulunması Keşan halkı için ne kadar önemli olursa olsun, bu vatandaşın değil devletin ya da ilgili belediyenin görevi... Türkçesi; devlet-yerel yönetim işbirliği ile çözülecek bir sorun... Sanki vatandaşımın bir eli yağda bir eli balda da nereye yatırım yapsın diye düşünüyor kalkıp doğal gaza yatırım yapacak ve gaz verenlere prim yaptıracak... Yok öyle yağma... Doğal gaz boruları vatandaşın olmayacak ki, parayı veren düdüğü çalsın... Hele bir doğal gaz gelsin, vatandaşım zaten adamakıllı gazlanacak... Bir de gaz verenlerin gazına gelmedi anlayacağınız!..

    Evet, doğal gaz istiyoruz, kirli hava istemiyoruz, sağlıklı yaşamak istiyoruz... Getirin be kardeşim de alalım işte... Getirdiniz de almadık mı?!.. Hadi bu sefer siz gaza gelin getirin, gazımız gelince biz zaten bol bol gazlanacağız!.. Saygılarımla... 

1 yorum:

  1. Neşe hanım doğalgaz geldiğinde abone olurken 335 lirayı zaten yatıracak herkes. Aboneliği bırakırken iade ediliyor bu para. Böyle bir yıl önce yatırılmış oluyor.
    Aslında İGDAŞ gibi Keşan Belediyesi de dağıtım işini alabilse Keşan Belediyesi ön abone parası almaz.

    YanıtlaSil