22 Haziran 2013 Cumartesi

KARIMDAN ŞÜPHELENİYORUM!


Ayol bu şüphe ile yaşanılır mı? Boşa durma hemen... Nasılsa yenisini alırsın sen! Öyle 50’sine gelip de 3’üncüyü almayı Allah herkese nasip de eylemez!
Vatandaşım yazmış... 3’üncü karısının gözü dışarıdaymış!
18’inde ilk evliliğini yapmış, 23’ünde kaçırtmış! Trakyalı erkeğe, Ege’nin kızı katlanamamış! Ancak hiç de vakit kaybetmemiş... Daha 24’üne gelmeden yenisiyle evlenmiş... Mutlu bir hayat sürmüşler tam 19 yıl... Fakat bu sefer de kader yazısı, elim bir kaza sonucu kaybetmiş 2’inci eşini... 5 yıl evlenmemiş, matem tutmuş, ancak çocuklarını göz baş edince, yalnızlık canına tak etmiş... 48’ine geldiğinde de yine arayışa geçmiş... Geçmiş ama kararını bilememiş! Birden gözü dönmüş, dolduruşa gelip, kendine 26 yaşında eş seçmiş... 1’inci yıl her şey çok güzelmiş... Çıtır eşini gezdirmiş, tozdurmuş, eğlendirmiş... Tempo ağır gelip, yavaşlamaya geçmek istediğinde, çıtır eş, ‘gezdir beni, eğlendir beni’ diye tepinmiş! <Devamı Önder gazetesinin 24 Haziran 2013 Pazartesi günkü sayısında...>

1 yorum:

  1. Bu adam da hiç akıl yokmuş. Hadi birincisinde cahildi, ikincisinde de öyle diyelim. Üçüncüde, müsadenle bu adam kaşınmış.

    YanıtlaSil