26 Eylül 2014 Cuma

KEŞAN’A DA MI SAHTE SEÇMEN DÜŞTÜ!..

   Doluya koyuyorum olmuyor, boşa koyuyorum dolmuyor... Kafamdaki soru işaretleri bir türlü çözüme kavuşmuyor... Düşünüyorum ‘acaba’ diyorum, dönüyorum ‘yok olmaz öyle şey’ diye irkiliyorum... Anlayacağınız kafam karmakarışık... İçimi dökeyim de birazda sizin kafanız karışsın!..
    30 Mart yerel seçim sonuçlarını şöyle bir hatırlayalım, ülke geneli ve Keşan merkezi olarak... Son 3 yıldır ülke genelinde AK Parti oyların hemen hemen yarısını alarak tek başına iktidar olurken, Keşan merkezde de benzer durum CHP için geçerli... Yine ülke genelinde CHP’li siyasiler sürekli AK Parti’yi eleştirip, ‘sahte seçmen’ ve ‘CHP oylarının saklandığı, yakıldığı vb.’ iddialarında bulunurlar... Çünkü; ekonomi bozulmuştur, işsizlik had safhadadır, vatandaş yoksullaşmıştır, yolsuzluklar artmıştır... Ama AK Parti bütün bu iddialara rağmen 3 dönemdir oylarını arttırarak seçimleri kazanmış ve tek başına iktidar olmuştur... Şimdi dönelim Keşan’a ve değerlendirelim son 3 seçim dönemini... Keşan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özcan, meclisi ile birlikte 3 dönemdir Keşan’da iktidardır ve oyların yarısını hatta yarıdan fazlasını almıştır ve CHP iktidarlığı Keşan’da korunmuştur... Lakin yıllardır başta CHP’liler (çünkü onlar kendileri biz aslında CHP’liyiz diyorlar) olmak üzere Keşan’da olan-biten, yapılamayan, yapılıp da işe yaramayan o kadar çok şeyden şikayetçiler ki, benim de içime kurt düştü, ‘acaba Keşan’a da sahte seçmen mi düştü, oylar mı saklandı ya da yakıldı!’ diye... Bu kadar çok eleştiri gelince, düşüyor içime istemeyerek de olsa böyle bir şüphe!.. Yoksa ‘bu moda!’ deyip geçelim mi sizce... ‘Oyumuzu veririz, iktidar yaparız, sonra da oturup halimize yanarız’ modası!..
                                                            * * *
    Unutmadan ve yeri gelmişken sorayım da yavaş yavaş dökeyim kurtlarımı!.. 30 Mart 2014 yerel seçiminden 1 gün önce Keşan Belediyesi binasının üst katından kalorifer dairesine indirilen ve seçimin ertesi günü tekrar yukarı çıkartılan çuvalların içinde ne vardı beya!.. 6 aydır beynimi yediler ‘haydi sor sor!’ diye... Mutlaka kamera kayıtları vardır elinizde... İnceleyip bilgi verin vatandaşımıza, çünkü çok merak etmişler vallah!.. Hadi kalın sağlıcakla... Gazanız şimdiden mübarek ola!..

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder