3 Ocak 2014 Cuma

ERİKLİ’Yİ BOYADIK, SIRA ORGANİZE İHTİSAS BÖLGESİNDE!


Keşan’a yapılması planlanan Tarım ve Hayvancılık Organize İhtisas Bölgemiz hayırlı olsun!.. Çok şükür ikinci operasyona başladık!
2013 yılının son günü olan 31 Aralık Pazartesi günü, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın katılımı ile bölgeye yapılması planlanan Tarım ve Hayvancılık Organize İhtisas Bölgesi konusunda değerlendirme toplantısı yapıldı.
Vallahi rahatladım! Üzerimden sanki bir yük kalktı! Sıkılmıştım artık başarısız operasyonlardan!.. En azından yeni bir operasyonun heyecanı var!.. Hem kısa süre  sonra aktörler de değişecek ve operasyon daha hareketli hale gelecek!..
Önce kısa bir hatırlatma ile hafızalarımızı yoklayalım... Ve Erikli Sahilimizi içine alan Saros Körfezimiz hakkında yapılan toplantı ve sorunların masaya yatırılışını anımsayalım... Kimlerle mi masaya yatırıldı? Say say bitmez vallah! Edirne valileri: Nusret Miroğlu, Mustafa Büyük, Gökhan Sözer ve son valimiz Hasan Duruer... Keşan kaymakamları: Abdülkadir Karataş, Metin Borazan, Ahmet Narinoğlu ve son Kaymakamımız Bekir Dınkırcı... 4 valiye 4 kaymakam... Hepsi Erikli Sahili’nin Keşan’da masaya yatırılmasına bizzat katkı veren, operasyona katılan kişiler... Ancak hastamızı kurtaramadık!.. Kanser olmuştu bizim hasta... Erikli Sahili’nin sorunlarının masaya yatırıldığı son toplantı da, biraz daha genişletilmiş halde (Bölge Sorunları ve Çözüm Önerileri) Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımı ile 30 Mart 2013’te yapılmıştı... İşin içine sağlıkçı da girince, kadro tamamlandı ve hastamız sizlere ömür!
Şimdi yeni bir hasta bulduk kendimize... Tarım ve Hayvancılık Organize İhtisas Bölgesi... Halbuki Erikli Sahili’nin sorunlarını daha toprağa vermedik, kaldılar masada! <Devamı Önder gazetesinin yarınki (4 Ocak 20149 sayısında...>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder