5 Mayıs 2015 Salı

MİT İLE JANDARMA ARASI BONZAİ VAKASI, YER DE POLİS MINTIKASI!..




   000 Neşe İmdat Hattı’na bir ihbar geldi bugün... Bir depodan bahsetti vatandaşımızın biri... Ne zamandır giren çıkanı takip ediyormuş ancak dünden beri tedirgin olmaya başlamış... Onun tabiri ile ‘tipi kayıklar!’ çıkmaya başlamış ara ara bu depo diye bahsettiği yerden... ‘Bonzai mi içiyorlar, başka şey mi çekiyorlar, ne yaptıkları belli değil’ dedi bu vatandaşımız... Bazı tipi kayıklar(!) mesken tutmuş anlayacağınız burasını... Vatandaşım anlattıkça doğrusu çok merak ettim bu deponun adresini... Sorduğumda adresi kendisine, açıklayınca kendimi tutamayıp gülmeye başladım birden bire... Tabii gülünce, vatandaşım bana biraz gücendi gibi de... Ama sonra açıkladım neden güldüğümü kendisine...
   Adres; Kurtuluş Caddesi’nde tam MİT ile İlçe Jandarma Komutanlığı arasında kalan bölümde!.. Yani solunda MİT, sağında jandarma!.. Bina da Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne ait!.. Buyurun hep birlikte ortadan yiyelim!.. Şimdi gülmeyip de ne yapalım söyler misiniz? Bu tipi kayıklar(!), ne MİT’ten ne de Jandarmadan korkmazlarken, kalkıp Neşe Tosun’dan mı korkacaklar!.. Ha bu arada solunda MİT, sağında jandarma ama deponun bulunduğu alanda Polis mıntıkasında!..
   Vallahi ne diyeyim be vatandaşım... MİT, Jandarma, Polis, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü... Vatandaşımızın aracılığı ile MİT, Jandarma ve Polise haber ulaştıralım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkililerine haber versinler de, tipi kayıkları bina ile birlikte imha etsinler!..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder